Warning: Declaration of kiddy_Walker_Nav_Menu::walk($items, $depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/zaednowe/public_html/wp-content/themes/kiddy/functions.php on line 0
Юли – Мис Илиянка – The Sunshine House

Юли – Мис Илиянка

Здравейте!

Отново е лято и ние сме готови за игри на плажа. Да, правилно четете, игри на плажа. През месец юни ние правихме фокуси и жонглирахме в цирка, а сега вече е време за почивка.

Затова през месец юли, ние голямата група ще си говорим за море… Ваканция… Сладолед… Забавления на плажа и с какво можем да се движим по водата. По български език ще разпознаваме в книгите на мис Илиянка буквите от думите „лято“ и „море“, а с по-големите от групата ще се опитаме да ги изписваме. По математика ще сравняваме числата 6 и 9, 0 и 8 и ще разберем кое е по-голямото.

Нашият специален ден ще бъде на 17.07.2019 (сряда) и познайте къде ще ходим? На плажа, разбира се. Моля всяко детенце да облече своя бански, да сложи плажната рокля/панталон, да си вземе кърпата, да обуе чехлите и да каже на мама или тати да го доведе на „Слънчевия бряг“. Очакват ни весели игри!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *