Warning: Declaration of kiddy_Walker_Nav_Menu::walk($items, $depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/zaednowe/public_html/wp-content/themes/kiddy/functions.php on line 0
Август – Мис Оля – The Sunshine House

Август – Мис Оля

През август ще направим забавна разходка из джунглата, където ни очакват нейните обитатели. Някои от тях могат да ни станат приятели, а други да бъдат много опасни, както ще разберем от приключенията на Маугли – човешкото бебе, отгледано в джунгла. Ще разпознаваме цвета (black) на черната пантера Багира – неговата най-добрата приятелка и формата полумесец (crescent). Тъй като лъвът е царят на животните сме приготвили една невероятна история за Данаил и лъвовете.

Специалният ни ден (28.08, сряда) ще бъде посветен на маймунката, една от най – симпатичните представителки на джунглата. Нека децата да донесат любимите си маймунки, ние ще ги почерпим с банани (защото много ги обичат), ще се поиграем и ще им разкажем колко много сме научили за живота в джунглата.

Наред със забавленията през този месец ще се постараем да научим децата да изграждат лична преценка за нещата и да имат свобода на действие, запазвайки благоразумие и добри взаимоотношения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *