Warning: Declaration of kiddy_Walker_Nav_Menu::walk($items, $depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/zaednowe/public_html/wp-content/themes/kiddy/functions.php on line 0
Септември – Мис Илиянка – The Sunshine House

Септември – Мис Илиянка

Здравейте!

Лятото си отива и с него изпращаме и няколко деца от голямата група, но и посрещаме нови, пораснали слънчица. Учебната година в другите детски заведения започва, но ние не сме спирали да бъдем любознателни дори и през лятото.

През месец Септември ще се запознаем с правилата вкъщи и в „Слънчевата къща „. Ще разберем какво е театър и какво се прави там. Не на последно място, понеже сме деца ще си направим празник на детската книжка.

По математика ще разберем колко е интересен света на цифрите и ще се опитаме да различаваме фигурите квадрат и правоъгълник.

По български език ще се запознаем с буквите „Г“ и “ К“ , а по английски език ще си кажем какво можем и какво не с фразите : “ I can (can’t )“ Нашият специален ден ще бъде на 24.09.2019 г. (вторник). Той ще бъде посветен на театъра и ще си направим любимия на всички деца куклен театър. Очаквам ви, ще бъде вълнуващо!

 

мис Илиянка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *