Warning: Declaration of kiddy_Walker_Nav_Menu::walk($items, $depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/zaednowe/public_html/wp-content/themes/kiddy/functions.php on line 0
Септември – Мис Оля – The Sunshine House

Септември – Мис Оля

През септември лятото вече си отива и времето не е толкова горещо, затова на 5.09.19 (четвъртък) ще се отправим към Паметника на Съединението, за да отпразнуваме двойния празник – Ден на Пловдив и Съединението на България. Ще се радваме, ако децата са облечени в жълто или зелено – цветовете от емблемата на град Пловдив.

Ваканцията свърши, децата се завръщат и посрещаме нови, затова е време да говорим за правилата в “Слънчевата къща“ и как трябва да се отнасяме един към друг, за да ни е добре заедно, и да се радваме на общуването. Ще използваме времето за да опознаем първо самите нас, като изучим частите на човешкото тяло. След това ще разберем повече и за хората, които ни заобикалят – моите учителки, децата от групата, моето семейство; роднини и приятели. Ще научим какви са задълженията на всеки в семейството; как децата могат да помагат у дома, а също и как да използваме безопасно различните уреди в домакинството. По математика ще броим и разпознаваме числата от 1 до 5 на български и английски, а по български език всяко дете ще научи своята буква. Ще експериментираме с цветовете, смесвайки синьо и жълто, за да разберем кой цвят ще получим. Ще търсим формата кръг навсякъде около нас, започвайки от Слънцето, за да запомним името на нашата група – “Слънчица“. Ще видим колко е приятно, когато вършим всичко заедно с ентусиазъм. Ползотворен и усмихнат месец!

мис Оля

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *